maj 29, 2011

FILMTIPS!! Rolig, charmig, sorglig.

MARLEY & ME

Den handlar om en man och en hustru som nyss gift sig, och de skaffar en hundvalp. Marley. De tror att det blir mysigt och att den är jättesnäll, men det är tvärtom. Visst är den snäll, men den är superbusig, och förstör allt den ser. Den tuggar sönder saker hela tiden, smiter och gör saker man inte ska göra. Han är världens sämsta hund.
Men, när de 2 ägarna skaffar familj på 3 barn, och flytter till ett hus mer på landet, så förändras Marley. Han börjar bli gammal, och han bryr sig om sin familj. Inget skulle få honom att skada familjen. Han blir nu älskad, och han njuter av varje dag i sitt liv, som om det vore den sista. Han sätter liv i alla. Men, han blir gammal, och är sjuk och skadad och sånt i slutet, vilket gör det sorgligt. Sen blir det ännu sorgligare precis i slutet.

Denna filmen får mig att känna mig fri och glad. En hund, som ställer till med besvär, förstör saker och hittar på FÖR MYCKET bus, kanske man tror att man hatar. Men när den där hunden försvinner en dag, så saknar man den otroligt mycket.
'Marley & me' får mig att sätta liv i dagarna, precis som Marley gjorde. Han var glad varje dag. Och han älskade sin familj hela tiden, fastän de hatade honom i början.

Filmen är mycket rolig oxå :)
VÄRD ATT SE !





Marley & Me Trailer !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar